Les Généreux is een organisatie van samen importerende
kwaliteitswijnhandelaren verspreid over heel Nederland

Hubrecht Duijker:
"Gekozen tot Wijnkoper van het Jaar"

Gert Crum:
"Een van de beste wijnadressen van de Benelux"

Nicolaas Klei / Elsevier:
"Een van de 30 bijzondere wijnadressen van Nederland" 

 

Wijnhandel Schaapveld

Wijnhandel Schaapveld is gevestigd in het fraaie monumentale pand 'Ruiter Kortegaerd' en al sinds 1916 verbonden aan Zutphen en aan wijn. De volledig geklima- tiseerde winkel is een begrip in de regio en behoort volgens landelijk bekende wijnschrijvers tot de beste van Nederland en België.

Vrijwel alle wijnen worden direct uit het buitenland geïmporteerd met de nadruk op Frankrijk, Italië en Spanje. Door het directe contact met de wijnboeren, de grote keus en aanwezige vakkennis bieden de wijnen van Schaapveld een uit- stekende kwaliteit voor de prijs. Zeer regelmatig worden hun wijnen positief be- schreven in de pers, zoals de Negroamaro Domiziano als Winnaar van de Nationale Huiswijncompetitie 2008.

De sfeervolle en breedgesorteerde wijnwinkel beschikt ook over een proeflokaal, want door te proeven weet je natuurlijk pas echt welke wijn je lekker vindt en dus het beste kunt kopen.

Wijnhandel Schaapveld: Beste Wijnwinkel van Nederland!

Op 11 oktober 2009 is de uitslag van de Perswijn wijnwinkel-verkiezing in Noordwijk bekend gemaakt. De winnaar is Wijnhandel Schaapveld in Zutphen en mag zich een jaar lang Wijnwinkel van het Jaar 2010 noemen.

De jury is laaiend enthousiast: “Alles klopt bij deze winkel: mooi assortiment in alle prijsklassen, geweldige ambiance en service, toegankelijk en bereikbaar. Echt een uitje en de rit naar Zutphen waard!” Ton Schaapveld (door Hubrecht Duijker uitgeroepen tot Wijnkoper van het Jaar 1999) is enorm verguld met het winnen van deze verkiezing.Adres

Pelikaanstraat 4a, 7201 DR Zutphen
Tel: 0575-514 427 / Fax: 0575-515 429
E-mail: info@schaapveld.nl
Website: www.schaapveld.nl

Openingstijden wijnhandel:
Maandag van 13:00 tot 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag koopavond tot 21:00 uur
Zaterdag 9:00 tot 17:00 uur

Bezorging

Gratis bezorging met eigen bezorgdienst vanaf 12 flessen in de regio Zutphen. Wij leveren door heel Nederland met de bodedienst. Bij kleine orders berekenen wij echter een deel van de afleveringskosten.

Routebeschrijving

Wijnhandel Schaapveld ligt aan de Pelikaanstraat, nabij de Zaadmarkt in het oude hart van Zutphen centrum. Er is ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand aan de Martinetsingel, voor het gerechtsgebouw.

Vanuit Arnhem en Apeldoorn: rijd via de nieuwe Ijsselbrug naar Zutphen (afrit Zutphen). Rijd de brug over en ga bij de verkeerslichten direct rechtsaf de Ijsselkade op. Na de scherpe bocht naar links (bij de jachthaven) neem je de tweede weg links. Dit is de Martinetsingel.

Vanuit Doetinchem en Lochem: neem de N314 richting Zutphen, Apeldoorn en Arnhem. Neem dan de afrit Zutphen - Deventer (N314 - N348). Op de rotonde ga je links af richting Zutphen en Deventer (N348). Bij de verkeerslichten op de kruising bij het ziekenhuis ga je linksaf, de Laan naar Eme op. Bij de derde rotonde sla je links af (Houtwal) en je rijdt rechtdoor. Na de bocht ga je rechts af. Dit is de Martinetsingel.


< terug naar overzicht