Les Généreux is een organisatie van samen importerende
kwaliteitswijnhandelaren verspreid over heel Nederland

Wereld Wijnen

Wijnbericht

Vinoteca Lina (Lina Boozz)

De meest mooie en gezellige wijnspeciaalzaak in Venlo, gelegen aan de Jodenstraat, dat is Vinoteca Lina. Hier vind je een uitgebreid assortiment wijnen, zowel wijnen om elke dag te drinken als wijnen voor speciale gelegenheden. Deze kwaliteitswijnen worden door Gijs Lina met de grootste zorg geselecteerd, direct ingekocht bij de wijnboer, zonder tussenhandel en van daaruit rechtstreeks naar de liefhebber getransporteerd voor een zeer concurrerende prijs. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

Naast de particuliere consument kan ook de zakelijke cliënt bij ons terecht. Zo mogen wij de wijnkaarten van diverse restaurants verzorgen. Ook kunt u voor een uitgebreid aanbod van relatiegeschenken bij Lina BooZZ terecht.

Daarnaast biedt Lina BooZZ u de mogelijkheid om op vrijdag en zaterdag het assortiment te leren kennen door openstaande flessen te proeven alvorens tot aanschaf over te gaan. Ook verzorgen wij in de Vinoteca en op locatie wijnproeverijen op maat en kunt u maandelijks deelnemen aan een masterclass.

U kunt onze wijnen ook via onze webwinkel bestellen: www.linaboozz.com

Adres

Jodenstraat 14a, 5911 HK Venlo
Tel: 06-14443657
E-mail: gijs@linaboozz.com
Website: www.linaboozz.com

Openingstijden wijnhandel:

Maandag: Gesloten
Dinsdag, woensdag & vrijdag: 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Zondag*: 13.00 uur - 17.00 uur
* 1e zondag van de maand

terug naar overzicht