Les Généreux is een organisatie van samen importerende
kwaliteitswijnhandelaren verspreid over heel Nederland

Wereld Wijnen

Wijnbericht

Margaret Wines

De gezelligste wijnhandel in het centrum van Utrecht, gelegen aan het Oudkerkhof, dat is Margaret Wines. Hier vind je een uitgebreid assortiment wijnen, zowel wijnen om elke dag te drinken als wijnen voor speciale gelegenheden. De meeste hiervan worden ingekocht bij wijnboeren die op ambachtelijke wijze produceren; zij zijn het die met veel liefde voor hun vak de prachtigste wijnen maken.

Bij Margaret Wines weten ze wat goede wijnen zijn; daarvan getuigen de positieve vermeldingen van de wijnen in hun assortiment in toonaangevende wijnvakbladen zoals Perswijn, la Revue du Vin de France of Decanter. Maar ook exclusieve specialiteiten zoals port, grappa en andere distillaten zijn bij Margaret Wines te verkrijgen: een assortiment dat met evenveel zorg is samengesteld als dat van de wijnen. Ook op dit vlak werd meestal gekozen voor kleine, ambachtelijke producenten met eerlijke producten. Voeg hierbij nog het deskundige advies van het jonge en enthousiaste team en een ouderwetse goede service, en je begrijpt dat Margaret Wines het favoriete adres is van veel wijnliefhebbers.

Adres

Oudkerkhof 10, 3512 GK Utrecht
Tel: 030-2317531 / Fax: 030-2302996
E-mail: info@margaretwines.com
Website: www.margaretwines.com

Routebeschrijving

Margaret Wines ligt in het toeristische en historische centrum van Utrecht, vlakbij de Dom. Je kunt in de straat parkeren, tegen betaling.


terug naar overzicht