Les Généreux is een organisatie van samen importerende
kwaliteitswijnhandelaren verspreid over heel Nederland

Wereld Wijnen

Wijnbericht

Wijnhandel Oranje

Wijnhandel Oranje is sinds lange tijd gevestigd in een sfeervol pand in de Oranjestraat nabij het oude centrum van Schiedam, dé drankenstad van Nederland. Oranje is een exclusieve, maar eigentijdse wijnhandel waar passie voor wijn de drijfveer is. Goede service en persoonlijk advies staan voorop. Geen moeilijke woorden hier, maar een helder verhaal bij wijnen voor elke gelegenheid. Oranje biedt een ruime keuze uit een breed assortiment van kwaliteitswijnen uit de hele wereld en in elke prijsklasse. Eigenaar Frank van Harmelen zorgt ervoor dat het merendeel van de wijnen afkomstig is uit eigen import: direct van de wijnboer, geen tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber. Daardoor ben je als klant verzekerd van de beste kwaliteit voor de prijs die je betaalt. Niet voor niets kent de wijnhandel een trouwe klantengroep die zowel particulier als zake- lijk wijngeschenken koopt. Je zult zelf merken dat een bezoek aan de winkel inspirerend kan zijn.

Adres

Oranjestraat 10-12, 3111 AP Schiedam
Tel: 010-4264140 / Fax: 010-2467090
Website: www.oranje.com

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht, Rotterdam en Den Haag: volg vanaf het Kleinpolderplein de A20 - E25 richting Hoek van Holland 3,7 kilometer tot afrit Schiedam Centrum. Volg de borden Schiedam Centrum en rijd net zolang rechtdoor tot er een T-splitsing komt. (Achter een volgens 's Gravelandse weg en Broers vest. De T-splitsing heet Koe markt. In totaal ongeveer 1,5 kilometer). Op de Koe markt ga je rechtsaf, buig dan met de weg mee naar links, ga de brug over en dan ben je op de Oranje straat.

Vanuit Breda: rijd naar Rotterdam en volg daar ring Oost en daarna ring Noord richting Hoek van Holland. Zie dan verder hierboven.


terug naar overzicht