Les Généreux is een organisatie van samen importerende
kwaliteitswijnhandelaren verspreid over heel Nederland

Wereld Wijnen

Wijnbericht

Wijnkoperij Platenburg

Wijnkoperij Platenburg bestaat al sinds 1894 en is daarmee een van de oudste en meest gespecialiseerde wijnkoperijen van de regio Rijnmond. De collectie bestaat uit meer dan duizend verschillende wijnen en bijzondere distillaten uit de hele wereld.

De huidige eigenaar Ger Platenburg is de derde generatie bij het familiebedrijf Wijnkoperij Platenburg. Hij is vinoloog, liquorist en het belangrijkste, hij heeft een passie voor wijn. Samen met zijn vrouw Lia en medewerkster Mieke Hurkmans verkoopt hij met veel kennis van zaken wijn aan particulieren en bedrijven.

Wijnkoperij Platenburg importeert de wijn voornamelijk van kleine, kwaliteitsbewuste wijnboeren; als klant ben je zo verzekerd van goede, eerlijke wijn en je kunt ook advies krijgen bij je aankoop. De wijnkoperij zelf is een echt paradijs voor wijnliefhebbers. Er worden ook wijnproeverijen en - cursussen georganiseerd voor groepen.

Adres

Goudssesingel 332a, 3011 KK Rotterdam
Tel: 010-4127005 / Fax: 010-4330847
E-mail: info@wijnkoperijplatenburg.nl
Website: www.wijnkoperijplatenburg.nl

Openingstijden wijnhandel:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag 09:30 tot 17:30 uur
En op afspraak.


Routebeschrijving

Wijnkoperij Platenburg ligt in het centrum van Rotterdam, op de Goudsesingel die de stadskern aan de noordzijde omringt. Je kunt parkeren op de Goudsesingel of aan de achterkant van de wijnkoperij, aan het Meenthof 16.


terug naar overzicht