Les Généreux is een organisatie van samen importerende
kwaliteitswijnhandelaren verspreid over heel Nederland

Wereld Wijnen

Wijnbericht

Bacchus Wijnhuis

In de winkel van Bacchus Wijnhuis in Haarlem vind je een breed assortiment met meer dan vijfhonderd verschillende wijnen en gedistilleerd; dat is één van de redenen waarom Bacchus genoemd wordt bij de beste wijnhandels van Nederland.

Een andere reden is de inspanning die Bacchus levert om voortdurend te blijven zoeken naar wijnen van kleine domeinen, karaktervolle en natuurlijke wijnen, kenmerkend voor hun afkomst. Door het lidmaatschap van de Wijnalliantie kan Bacchus grote wijnen aanbieden voor scherpe prijzen.

In hun assortiment proef en voel je de passie en de kennis van eigenaren en vinologen Piet Thiellier en Freddy Fredriks. Zij delen de kennis met de klanten door cursussen te organiseren, ideaal voor wie graag wijn drinkt. Je leert dan over druivensoorten, de invloed van het klimaat, de grondsoort en nog veel meer.

Adres

Kleverparkweg 22, 2023 CE Haarlem
Tel: 023-5276898 / Fax: 023-5257886
Website: www.bacchuswijnhuis.nl

Routebeschrijving

Aan het eind van de N200 volg je de aanwijzingen richting Rottepolderplein. Volg de Amsterdamse Vaart en sla rechts af de Gedempte Oostersingelgracht in. Na ongeveer 500 meter neem je links de Oudeweg. Op de Schotersingel sla je rechts af waarna je de Kleverpakweg in rijdt.


< terug naar overzicht