Les Généreux is een organisatie van samen importerende
kwaliteitswijnhandelaren verspreid over heel Nederland

Wereld Wijnen

Wijnbericht


Wijnkoperij Kroese

Wijnkoperij Kroese is al 20 jaar een begrip onder wijnliefhebbers. Dit familiebedrijf is gevestigd in het centrum van Epe.

Wijnkoperij Kroese importeert samen met 35 collega-wijnhandelaren haar wijnen zelf. Kwaliteitswijnen direct van de wijnboer, zonder tussenhandel, rechtstreeks naar de liefhebber voor een zeer concurrerende prijs. Deze wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale (zoals Perswijn, Proefschrift Wijnconcours) en internationale persrecensies (Decanter, Gambero Rosso).

Naast de particuliere klant kan ook de zakelijke klant bij ons terecht. Zo mogen wij de wijnkaarten van diverse restaurants verzorgen. Ook kunt u voor een uitgebreid aanbod van relatiegeschenken bij Wijnkoperij Kroese terecht.

Daarnaast biedt Wijnkoperij Kroese u de mogelijkheid om het assortiment door te proeven tijdens de twee-jaarlijkse overzichtsproeverijen. Bel voor datum en locatie. Ook verzorgen wij wijnproeverijen op maat.

U kunt onze wijnen via onze webwinkel bestellen: www.kroesewijnen.nl

Bezorging
Vanaf 12 flessen wijn bezorgen wij door heel Nederland.

Adres en Openingstijden
Wijnkoperij Kroese
Hoofdstraat 147 T (0578) 627 123
E info@kroesewijnen.nl
I www.kroesewijnen.nl

Maandag 13.30 uur t/m 18.00 uur
Dinsdag-Vrijdag 9.00 uur t/m 12.30 uur
12.30 uur t/m 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur t/m 17.00 uur

Routebeschrijving
Vanuit Apeldoorn/Zwolle neemt u op de A50 afslag 27 Epe/Nunspeet en volgt u de borden Epe. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Na 700 meter vindt u Wijnkoperij Kroese op de hoek Hoofdstraat/Asseltseweg.

Vanuit Harderwijk/Amersfoort neemt u op de A28 afslag Epe/Nunspeet en volgt u de borden Epe. Bij de eerste 2 rotondes gaat u rechtdoor. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf. Na 700 meter vindt u Wijnkoperij Kroese op de hoek Hoofdstraat/Asseltseweg.


terug naar overzicht