Les Généreux is een organisatie van samen importerende
kwaliteitswijnhandelaren verspreid over heel Nederland

Wereld Wijnen

Wijnbericht

Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij

Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij

Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij bestaat al sinds 1934. Door de jaren heen groeide de naam uit tot een begrip onder wijnliefhebbers en dat is niet voor niets, want er wordt steeds gezocht naar exclusieve partijen die ter plekke worden ingekocht. Zo ben je niet alleen verzekerd van een bijzondere en originele fles wijn maar ook van wijn die voldoet aan alle kwaliteitsnormen. De hoge kwaliteit wordt bewezen door talloze lovende internationale maar ook nationale persreferenties in onder andere Perswijn, Proefschrift, Guide Hachette, Gambero Rosso, The Wine Advocate en de Gault Millau en de successen op het Proefschrift Wijnconcours.

Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij heeft een gevarieerd aanbod van wijnen uit diverse landen waaronder uiteraard Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Zuid- Afrika, maar ook wijnen uit Chili, Californië, Australie, Nieuw Zeeland, Argentinië en zelfs Libanon.

De echte wijnliefhebber zal genieten wanneer hij of zij kan rondneuzen in de wijnkelder die bij de winkel is aangetrokken. Dit is waar de oudere en de exclusievere wijnen worden bewaard onder de beste omstandigheden; zo vind je er premier grand crus van diverse jaargangen.

Adres

Brinkgreverweg 134, 7413 AG Deventer
Tel: 0570 - 624582 / Fax: 0570 - 676183
E-mail: info@ruchtie.nl
Website: www.ruchtie.nl

Openingstijden wijnhandel:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur


Routebeschrijving

Neem op de A1 afrit 23 naar Deventer en Zutphen en volg de N348. Volg de Zutphense weg die overgaat in de Deensestraat en de Mr. H.F. de Boerlaan. Sla dan links af de Handelskade in. Bij de volgende verkeerslichten (op het Churchillplein) sla je rechtsaf. Je bevindt je nu op de Brinkgreverweg. Je vindt Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij aan de rechterkant op de hoek met de Bleekstraat.


terug naar overzicht