Les Généreux is een organisatie van samen importerende
kwaliteitswijnhandelaren verspreid over heel Nederland

Wie zijn wij
Les Généreux is een wijninkoopgroep zonder winstoogmerk. De aangesloten, onafhankelijke wijnhandelaren zijn mede-eigenaar en importeren direct uit wijngebieden over de hele wereld. Op deze website vindt u de gegevens van alle aangesloten bedrijven en kunt u direct contact met de gewenste zaak opnemen.

Grote diversiteit in onze groep
Hoewel het grootste deel van het Généreux wijnassortiment in alle winkels verkrijgbaar is, hebben vele aangesloten wijnhandelaren hun eigen, aanvullende sterke punten. Bijvoorbeeld in de vorm van een specialiteit in Bordeaux, Rhône of andere gebieden. Ook zijn enkele leden zeer gespecialiseerd in horeca-verkoop en relatiegeschenken. Kijk op de korte omschrijving voor meer informatie.

Rechtstreeks van de producent; hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
Les Généreux is opgezet met het doel kwaliteitswijnen te importeren en die tegen een zeer concurrerende prijs aan te bieden. De hoge kwaliteit wordt bewezen door de talloze lovende internationale maar ook nationale persrecensies in o.a. Perswijn en de successen op het Proefschrift Wijnconcours. Door onze inkoopkracht zijn we bij veel producenten een grote klant en kunnen scherpere prijzen bedingen dan individuele wijnwinkels. Door het ontbreken van marges voor de tussenhandel zijn wij zelfs gemiddeld 30 tot 40% voordeliger dan de gemiddelde slijterij-wijnhandelaar die traditioneel bij een importeur koopt.